Kledingparty voor carnavalspak heren

Op deze blog zijn we gericht op het verzamelen en doorverkopen van kleding. Deze kleding is altijd eerlijk gemaakt en er wordt dus ook eerlijk aan verdiend. Aangezien wij geloven dat het duurzamer is om de kleding direct naar de klant toe te brengen, dit doen wij in kledingparty’s. Een kledingparty is een feest waarop er bij een gastheer/vrouw thuis kleding wordt aangeboden aan vrienden.

Speciaal voor carnaval organiseren wij ook een kledingparty gericht op het vinden van een carnavalspak heren. Voor heren is het vaak lastig om een geschikt carnavalskostuum te vinden. De kostuums voor heren zijn vaak erg prijzig en soms zelfs handgemaakt. Daarom is het fijn om de tijd te kunnen nemen om het kostuum te passen en eventueel nog wat vragen te stellen over bijvoorbeeld het materiaal.

Soorten kledingparty’s

Het aanbod gaat meestal van simpele outfits in een bepaald thema, naar carnavalskostuums en volledig uitgedoste carnavalspakken. Het ligt aan je voorkeur wat wij leveren. Zo kun je kiezen voor een kledingparty met van alles wat of gericht op één thema. Natuurlijk is er ook de keuze voor enkel heel uitgedoste en extravagante kostuums. Dit is zeker geschikt voor het uitkiezen van een Raad van 11 of Carnavalsprins kostuum.

Als gastheer/vrouw wordt van jouw verwacht dat je een redelijk ruime ruimte beschikbaar hebt, waar ongeveer 4 kledingrekken inpassen. De enige voorwaarde die we hierbij hebben is dat er minimaal 7 gasten moeten zijn.

Carnavalspak heren aanschaffen

Het aanschaffen van een carnavalspak gaat volledig contant. Hierdoor zitten er ook geen extra kosten aan zoals administratie of belasting. Ook wordt de kleding gelijk mee naar huis genomen. Hierdoor zitten er voor jou als gastheer/vrouw geen extra kosten of moeite aan om de kleding later nog thuis te bezorgen bij je gasten. Carnavalspak heren kopen was nog nooit zo makkelijk en leuk!