Bestel je hardcore kleding online

Als je graag hardcore kleding draagt is het prettig om te weten dat je alles online kunt kopen. Je hoeft er echt niet meer voor de deur uit, want bij 100% hardcore vind je zowel dames- als herenkleding. De hardcore shop heeft trouwens niet alleen kleding, maar ook allerlei accessoires. Denk aan vlaggen, waaiers of rugzakjes, het is allemaal online te bestellen.

Service van 100% hardcore
Als je voor meer dan 50 euro aan hardcore artikelen koopt, worden je aankopen gratis verzonden. En als je vandaag voor 15 uur besteld, heb je het zelfs morgen al in huis. Zo kun je je bestelde artikelen snel passen en uitproberen. En past een kledingstuk niet of wil je het graag ruilen? Dan kun je het netjes in de oorspronkelijke verpakking terugsturen met het ordernummer en de reden van het terugsturen erbij vermeld. Dat is nog eens prettige klantenservice. Als je je bestelling pas na 15 uur hebt geplaatst kun je je pakketje binnen twee dagen verwachten.

World Wide Delivery
Ook vanuit andere landen kun je online je bestelling plaatsen. Dus heb je vrienden in België of Denemarken? Dan staat er duidelijk vermeld met welke verzendkosten zij vanuit deze landen rekening dienen te houden. Per land wordt je ook van te voren verteld vanaf welk bedrag verzenden naar het buitenland helemaal gratis is. Dus zelfs op de Faeröer Eilanden komt het pakket met de bestelling goed aan.

Online winkelen en betaalmogelijkheden
Je kunt je bestelling afronden door een normale overschrijving te doen, maar je kunt vanuit Nederland ook AfterPay gebruiken. Zowel vanuit Nederland, maar ook vanuit de overige landen, kun je betalen met de credit kaarten van de bekende credit card maatschappijen. Ook is PayPal een makkelijke betaalmogelijkheid. Online shoppen naar hardcore artikelen is nog nooit zo relaxt geweest.